Lyckad norrlandstripp

blogg;bostonterrier

I Sundsvall hade man slut på sina lila rosetter, så dagens HP (hederspris) kommer att skickas med posten . På denna bild är det således den förra erövringen som har smygit sig in…

Sedan ett par timmar så är vi åter hemma efter dagens inofficiella utställning i Sundsvall (nä, det var visst inte i Matfors… 😉 ). Det hela visade sig hursomhelst bli en utomordentligt lyckad dag som bjöd på a) framgångar i ringen (se uppdatering på sidan Utställning/resultat) samt b) härliga hund- och människomöten 🙂 Som jag tidigare har nämnt så var det dags för Catla att träffa brorsan Harry (även matte Martina & ”moster” Nadja var med!) för första gången sedan i juli 2012, och det mötet var förstås bedårande sött. Dessutom så stiftade vi bekantskap med ett par andra riktigt trevliga hundar/hussar/mattar, bland andra den stilige BIR-hanen Rostellis Buddha. Kul!

/ Helena – Catlas matte

P.S. Tack tålmodiga Bessie för allt stöd, det kändes SÅ tryggt att ha dig med. D.S.

2 svar på ”Lyckad norrlandstripp

  1. Hej, googlade runt på bostonbloggar och hamnade här, sååå kul när jag insåg att världen ( internet) inte är så stort 🙂 har själv bedårande Bodil från b- kullen. Vilken charmig tös ni har. Kul att se lite bilder på Bessie nu också 🙂 vore kul om våra vägar möts framöver. / Linnea

    • Linnea >> Åh vad kul att du hittade hit OCH att du gav dig till känna 🙂 Ja, visst har vi ett riktigt litet charmtroll! Fast jag gissar ju att Bodil inte är ett dugg sämre. Jag hoppas verkligen att vi ses så småningom (har sagt åt Ann-Britt att de måste ha en valpträff i år också!!), men fram till dess så vore det jättekul om du har lust att skicka några bilder på Bodil. Maila i så fall till helena.storck@gmail.com Ha det gott! / Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *