Vykort från Bessie

Soffliggare

Hej husse & matte,

Nu har det gått en hel vecka sedan ni lämnade mig här i skogen, så det är väl dags att avlägga en liten lägesrapport. Och jodå – maten smakar fint, nöjesutbudet är digert och hotellets sängar duger gott till både sömn och bus. Lite konstiga är de dock på det här stället, för Catla släpar runt på möss (isch!) och tvåbeningarna har jättemärkliga vanor. När gummi-matte jobbar hemifrån och har sovmorgon så kliver gummi-husse upp nästan mitt i natten = när det är en röd 4 på den svarta lilla lådan vid sängen. Naturligtvis så tassar ju även jag upp då, går ut och kissar, studsar runt på gummi-matte och slickar henne i heeela ansiktet och allt det där andra som hör morgonen till MEN så plötsligt inser jag: Jag har blivit grundlurad! Catla, gummi-matte & kissen Bus har inga som helst planer på att gå ur sängen utan ska sova i flera timmar till. Jag? Jo, det blir ju till att somna om och ta hela morgonproceduren en gång till… Skumt, men jag anpassar mig förstås och känner förtröstan i det faktum att världens bästa husse & matte faktiskt kommer att komma hem igen.

små hjärtan

Massor av blöta hundpussar

/ Lilla b

P.S. Titta vad jag kan (kortkort film genom att klicka på den lila länken nedan). D.S.

Bessie & luckan

Slutligen, klicka på den första bilden nedan för att förstora/starta bildspelet:

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *