Liv i luckan

blogg;bostonterrier

Två trötta efter-dagis-tjejer: Bessie (bakre ”raden”) & Catla.

I vårt hem har vi en hund/kattlucka, och hur denna fungerade lärde sig en viss Catla blixtsnabbt = redan vid 12 veckors ålder (inte heeelt praktiskt…). Gästande Bessie hade dock inte inte visat några som helst tendenser till att nyttja luckan, inte förrän i dag vill säga. När töserna kom hem från dagis så passade vi på att kolla in luckan lite närmare, och efter att ha tittat på Catla OCH ha mutats med godis så har Bessie nu ”forcerat” luckan hela 7 gånger 🙂 Det är egentligen rätt fantastiskt hur de små tar efter varandra – vid tillfälle hoppas jag kunna föreviga och publicera vad Bessie har lärt Catla också. Jisses vilka knasfior! 😉

/ Catlas matte & Bessies gummi-matte (Tommies ordval då’ra)

2 svar på ”Liv i luckan

  1. Helt underbart att se att allt verkar flyta pa bra. Bessie verkar stornjuta av tillvaron! Snart ska vi ut pa havet igen och fortsatta njuta av varmen och solen. Roligt att se alla fina bilder ni har tagit mellan varven 🙂 Hoppas att ni tvabenta har det lika bra som de fyrbenta verkar ha 🙂 Vad fina de ar nar de sover tillsammans! kramar

    • Jenny & Johannes >> Jaaa ni, här flyter det på så bra så! Tveksamt om vi tänker lämna tillbaka er lilla sötnos bara 😉 Varma kramar på er och ha en fortsatt fin semester 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *