Tvåsamhet

Som jag tidigare har nämnt så kom bostonflickan Bessie hit i söndags, och nu när det har gått ett par dagar så kan jag bara konstatera att både Bessie & Catla är två fantastiskt trevliga och duktiga tjejer 🙂 Det kan inte vara så himla lätt att plötsligt och ”påtvingat” dela precis allt med varandra, men det gör de tu utan en tillstymmelse till sura miner eller svartsjukeattacker. Utöver att leka, sova, äta och vakta tillsammans så var Bessie i dag också med Catla på dagis. Hur det gick? Inga som helst problem, men när de kom hem så var det ändå väldigt tydligt hur dagen hade sett ut. Catla hade, i vanlig ordning, röjt loss ordentligt och var heeelt slutkörd. Bessie däremot hade tagit det avsevärt lugnare och hade massor av energi att göra av med, så det var en rackar’ns tur att det fanns pigga (?) människor att lattja med 😉

blogg;bostonterrier

En skapligt trött Catla & en dito Bessie…

blogg;bostonterrier

… kommer snart att sussa riktigt…

blogg;bostonterrier

… sött. Och Catla låter hälsa att moster Bessie funkar utmärkt att använda som huvudkudde!

 

Ett svar på ”Tvåsamhet

  1. Gud vad jag skulle vilja vara hos er nu. Men…..återigen, sååå kul att titta in på Catlas blogg. Ger mej en stund av delaktighet.
    Kram till båda flickorna från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *