Syskonträff på gång

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla;Polarskäggets Charmige Clintan

Uppfödaren Ann-Britt Strömberg tillsammans med C-kullen född 2012 e. Big Booster’s Eagle u. Polarskäggets Bedårande Bella.

Den underbara valpbilden ovan verkar kanske inte precis högaktuell, men med tanke på att Polarskäggets Charmige Clintan (till vardags Harry) och Polarskäggets Charmiga Catla (battingen till höger) snart ska återförenas så tycker jag ändå att den förtjänar att visas. Jodå, om några veckor så ska de ”små” raringarna träffas på en utställning någonstans mitt emellan hemorterna Östersund och Östervåla och det ska bli SÅ kul 🙂 Och lärorikt, spännande, pirrigt och allt det där andra som hör till… 😉

/ Helena – opartisk (hm…) och stolt matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *