Från ring till ring

Jaha, då är det snart dags för lantisen Catla att byta ”boxningsringen” hemma i stugan mot utställningsringen (jo syster Kerstin, på riktigt! 😉 ). Lördagen den 2 februari är det dags för en inofficiell utställning i närheten (alltså inom en 10-milsradie), och för Catlas del så handlar det förstås om valpklass 🙂 Det hela känns jättespännande och kommer naturligtvis att bli SUPERNYTTIG träning både för Catla, husse & undertecknad matte. Kul! Och pirrigt…

/ Catlas matte

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

Hemmavid så möter Catla kissen Bus i den vänskapliga ”boxningsringen”.

 

 

 

blogg;bostonterrier

Ett utställningskoppel med klämma (ej stryp/halvstryp) har inhandlats.

Lika med

Utställning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *