Finfrämmande på gång

På julafton fick Catla besök av mamma Bella & moster Bimba, och snart är det åter dags för finfrämmande. Jodå, på lördag kommer ytterligare en moster och hälsar på nämligen Polarskäggets Bedårande Bessie. Och nej, ni behöver inte vara oroliga! Länsgrannen Bessie kommer inte ensam utan tar naturligtvis matte Jenny & husse Johannes i släptåg 🙂

Förhoppningsvis så lyckas jag ta några fina bilder på lördag, men ni får ändå en förhandstitt (på underverket då 😉 ) redan i afton. Jag befarar nämligen att jag kommer att vara alltför upptagen med att beundra de fyrbenta när det väl beger sig…

Klicka på någon av bilderna (samtliga lånade från Bessies husse & matte) för att förstora/visa flera:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *