Stilla firande

blogg;bostonterrier

Catla har lagt sig bredvid Rocky för att gnaga på en benbit – bara en aaaaning provokativt! 😉

Nyårsafton har passerat, och för Catlas del så avlöpte den utomordentligt lugnt och stilla. Husse & matte hade förvisso gäster, men det var totalt raket- och smällarfritt så tolvslaget firade den lilla sovandes i hundbädden. Såg faktiskt riktigt skönt ut!

Eftersom det är flera som har undrat om Rocky, som ofta fotograferas iförd täcken eller inlindad i filtar, är extremt frusen av sig så ska jag helt kort bringa lite klarhet i detta: Rocky ÄR frusen och sover nattetid i sin rutiga pyjamas, han gillar även att ligga under filtar och snusa 🙂 Just på bilden ovan hade han dock täcke eftersom han egentligen var ute på promenad och alltså bara gjorde ett hastigt stopp inomhus.

/ Catlas matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *