Brrrrrr!

blogg;bostonterrier

Vattenavvisande, vindtätt och varmfodrat täcke med magvärmare och krage. Märket heter Dogman Proffessional, och täcket har beställts från www.djurmaxi.se .

Varje lycklig ägare av en bostonterrier känner sannolikt till att rasen är känslig för extrema temperaturer, och detta gäller ju förstås både värme och kyla. Och visst, även om jag har delat de senaste 14 åren med bostisar som fullkomligen äääälskat att ligga och gassa i solen eller njuta av värmen från en kamin så vet jag också att långpromenader och andra krävande utomhusaktiviteter mer eller mindre har varit bannlysta de dagar som det varit riktigt kallt/varmt. Just när det gäller kylan så kan man dock komma undan det allra värsta med hjälp av bra kläder = täcket ovan (ska hålla högsta värmeklass!) har precis inhandlats till lilla Catla 🙂 Med kvällens 22 friska minusgrader så kändes det på nå’t vis högaktuellt…

/ Catlas matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *