Hälsning från Harry

blogg;bostonterrier;valp;polarskäggets charmige clintan

En alldeles underbar bild på en ung liten Harry (eg.Polarskäggets Charmige Clintan).

Som jag tidigare nämnt så har ju Catla större delen av släkten (utom moster Bessie i Uppsala & pappa Eagle i Stockholm då) lååångt härifrån, och då är det ju en ruskig tur att det finns möjligheter till ”elektronisk kontakt”. Alltså, Catla (och undertecknad matte 😉 ) har än en gång varit i kontakt med brorsan Harry och hans matte OCH vi fick återigen en massa härliga bilder 🙂 Såväl de nya fotona som tidigare publicerade Harry-bilder finns under rubriken Tjocka släkten i det nya fotogalleriet. Titta och njut, för visst är väl även brorsan Harry en riktig goding?!

Klicka på länken nedan för att komma till galleriet:

https://catla.storkelina.com/fotogalleri-2/tjocka-slakten/

  • Harry.
  • Harry.
  • Busig Harry.
  • Harry.
  • Harry.
  • Harry.
  • Harry.
  • Harry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *