Catla på bordet

Vår underbara Catla har nu hunnit bli 6 månader och 6 dagar gammal och väger någonstans mellan 6,8 och 7 kg (vågen verkar ruskigt opålitlig…). För dagen så är den söta lite lätt gänglig, sådär på en tonårings vis, och det frodiga valphullet är därmed ett minne blott. Catla är full av energi och härligt bus (emellanåt så håller vi på att skratta ihjäl oss här hemma 🙂 ) men också klok och läraktig. Inga bilder i världen lär göra vår unga fröken rättvisa, men nedan följer i alla fall ett par som togs vid dagens ”stå-på-bordet-övningar” (vi tränar ju naturligtvis inför eventuella utställningar! 😉 ).

/ Catlas stolta matte

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

Catla sedd från höger sida och…

blogg;bostonterrier;Polarskäggets Charmiga Catla

… här från vänster.

 

2 svar på ”Catla på bordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *