Valpkurs III

blogg;bostonterrier

Denna misslyckade bild är lite häftig eftersom Catla ser ut att omges av en aura av ljus – hon ser liksom utvald ut. 🙂

I kväll var det dags för valpkursens tredje lektion, men tyvärr blidde det inga bilder denna gång. Då undertecknad har drabbats av tillfällig ohälsa så fick Tommie & Catla kursa på egen hand, och då utan fotograf 🙁 Det viktiga var emellertid att allt gick bra, och det gjorde det förstås. Tommie stillade dessutom mitt kontrollbehov genom att nogsamt gå igenom veckans hemläxor, och jag känner mig därmed fullkomligt trygg 😉 Catla? Just nu är hon förmodligen världens tröttaste OCH sötaste lilla hund. Att gå i skolan tar på krafterna…

/ Helena – en något vingklippt matte

Ett svar på ”Valpkurs III

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *