Regn och rusk

Det är fortfarande augusti (om än knappt!), men just denna fredag är riktigt höstlik. Regn, regn och åter regn och det är långt i från Catlas favorit 🙁 Vi klädde oss för en kort koppel- promenad, men det var nästintill omöjligt att få med den lilla. Med lite lockande, pockande och nå’n liiiten muta så blev det hursomhelst en minimal tur – faktum är att vi till och med hann bli ordentligt blöta… ”Nästa gång kräver jag en sydväst!” muttrade Catla surt när vi kom hem. Eller nå’t 😉

blogg;bostonterrier

Men matte, ska JAG verkligen ut i det där vädret?!

När man känner sig kall och frusen kan man krypa ner i gästande Rockys bädd eller…

blogg;bostonterrier

… så kan man lägga sig i husses knä framför kaminen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *