Kungliga huvudstaden

Denna onsdag har varit en lång och händelserik dag för vår 15 veckor och 2 dagar gamla Catla. I morse bar det av mot Stockholm, och för lilla Catla skulle detta komma att bli det första besöket i vår kungliga huvudstad. Följande kom att stå på menyn:

  • Besök på Bromma Zoomarknad (Sveriges största!). Där träffade vi även den 4 månader gamla boxervalpen Tindra samt en mycket trevlig 1½-årig korsning mellan border collie och jaktgolden.
  • En kort visit hos mattes mamma i Stockholms City. Här mötte Catla några goda grannar (mest spännande var den 11-årige labradorherren Larsson), och därefter var det dags för hennes livs första hisstur.
  • Lunch och trevligt umgänge (även mamma var med) hos mattes 91-åriga mormor i Bergshamra. Även här blev det till att åka hiss och nu var det SÅ spännande 🙂
  • Besök på Altorps Begravningsplats i Djursholm där mattes pappa har sin viloplats. Obs! Självfallet så medger denna kyrkogårds särskilda ordningsföreskrifter att hund i koppel får medöras (det sistnämnda både dubbelkollades och trippelkollades).

/ Catlas matte

blogg;bostonterrier

I mormor Ann-Maris trygga famn sussade Catla sött.

blogg;bostonterrier

Catla uppträdde föredömligt och respektfullt när hon besökte begravningsplatsen och…

blogg;bostonterrier

… så här söt var hon.

blogg;bostonterrier

På detta vis parkerade Catla framför min pappas grav, och hon hade inte ett dugg bråttom därifrån. Gissa en som blev rörd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *