Vandrande pinne

I går var det dags för Månkarbodagen vilket innebar att årets upplagor av Månkarbo Marathon, Halvmaran & Månkarbojoggen gick av stapeln. Catla nöjde sig (liksom husse & matte) med den 7 km långa joggen, och hon genomförde så gott som hela loppet nerpackad i en ryggsäck (fast på magen då’ra). Medan husse joggade i mål med en sluttid på ca 42 min så klampade undertecknad matte & Catla i mål på tiden 1 timme 24 minuter och 58 sekunder = delad 43:e plats av 46 anmälda. Okej, vi vann inte men vi var JÄTTEDUKTIGA och så fick vi medalj också 🙂 Vilken förening vi tävlade för? Jo, vi var sju stycken (inklusive Catla då!) som startade för IF Vandrande Pinnen 😉

/ Helena – en matte i farten

bostonterrier;blogg

Längst till vänster i bild syns husse Tommie, i mitten (med nr 69 på bröstet) har vi blivande dagmatte Jennifer och med rumpan mot kameran ligger lilla Catla.

blogg;bostonterrier

Med startnummer 364 tog Catla sin första medalj och loppet…

blogg;bostonterrier

… genomfördes i denna ”mundering” = ett stycke ryggsäck.

blogg;bostonterrier

När löparturer och promenader var avklarade var vi ett gäng som grillade hemma hos oss, och Catlas favorit Wilma (startnummer 95) var förstås på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *