Aktiv måndag

I dag har vår på dagen 13 veckor gamla Catla haft en hektisk tillvaro (eller nå’t 😉 ). Vi började dagen (jo, efter lite sovmorgon då) med att åka till Valbo Köpcentrum och där gjorde vi bland annat ett besök hos Djurmagazinet = leversnittar, leksak (se nedan), hundtandkräm och en käck liten godisväska inhandlades. Leksaken, som kallas kongen, köpte jag på rekommendation av granntösen och den visade sig vara mycket populär 🙂

Förutom sedvanliga aktiviteter med Bus, kel med husse & matte samt en massa smarrig mat så har det även blivit en skön kvällspromenad. Under den sistnämnda så kilade jag upp i den mööörka skogen och gömde mig, och lilla Catla var SÅ modig och duktig när hon letade rätt på mig, Okej då, hon fick liiite hjälp av husse – en viss matte missade nämligen att ett krondike kunde vara ett nog så besvärligt hinder för en liten valp. Så uselt av mig… 🙁

/ Matte i farten

Leksaken Kong Classic finns att köpa från Häromi (se länk), och i storleken small är priset 69,90 kr. Själv betalade jag något mera hos en annan kedja.

 

Nya aktiveringsleksaken var mycket poppis och det oavsett om den var fylld med gotter eller ej.

 

blogg;bostonterrier

Helt fredlig lek mellan Bus & Catla, men visst ser de taggade ut?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *