Dagens Catla

blogg;bostonterrier;valp;12 veckor

Så här söt är Catla när hon sussar i husses famn.

I går var det dags för avmaskning och sedermera invägning av unga fröken Catla. Vågen stannade på så mycket som 4.279 gram, och hade det inte varit för att veterinären så sent som i onsdags bekräftade att Catla INTE är tjock så hade jag nog undrat… 😉

I eftermiddags när vi var med bilen till Våla så promenerade jag & Catla den sista biten hem. Allt gick så bra så (både med och utan koppel), MEN emellanåt så betedde sig lilla vov mycket märkligt. För en stund så trodde jag att hon hade fått en knäpp och hallucinerade, men det visade sig dessbättre att hon bara jagade sin egen skugga. Så sött!

I detta nu har Catla intagit favoritpositionen i soffan, det vill säga liggandes på husses (mattes funkar också!) bröstkorg. Vi har det väääldigt bra vi 🙂

/ Matte Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *