Övningskörning

Tomten där hemma är STOR, och Catla är så liten att hon inte behöver några promenader i rent motionssyfte MEN vi tränar ändå dagligen genom att gå korta turer såväl med som utan koppel. Hur det går? Jo, som allt annat med denna valp så går det över förväntan och det är SÅ kul 🙂

Gå i koppel?

blogg;bostonterrier;valp;Catla;puppy

Javisst kan jag det!

 

Ett svar på ”Övningskörning

  1. Såååå himla roligt! Då har vi med liiite tårar i ögonen läst Catlas blogg. Helt underbart! Känns helt plötsligt som att vi för ett ögonblick var närvarande hemma hos er. Att Catla har ett alldeles underbart hem, med alldeles underbart kärleksfulla ägare råder ingen som helst tvivel om. Vi är så glada för att ni tar så god hand om Catla.
    Kramisar fr Ann-Britt o Nisse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *