Träning & lek

För Catla har dagen så här långt bjudit på frukost, kloklippning, promenad med långlina, en liten övning/uppfräschning med utställningskopplet på och sist men inte minst: Massor av lek 🙂

Att vi går promenader med långlina beror på att vår fina Catla är superduktig under all träning, men glömmer precis ALLT hon kan (exempelvis inkallning…) när hon får upp ett spännande spår eller stöter på vilt. Vi tränar således inkallning i ”skarpt läge” men med stöd av linan, och då funkar det riktigt bra. Jag misstänker dock att vår klipska lilla tik har full koll på att hon inte kan rymma, och att det skulle kunna se annorlunda ut utan lina 😉 Ja ja, det är bara att konstatera att det finns en hel del jakt i Catla och det oavsett om det handlar om sorkar eller rådjur. Rätt coolt faktiskt! 🙂

/ Catlas matte

bostonterrier;blogg

Promenad över åkern där det går rikligt med rådjur, hare, räv, vildsvin och emellanåt älg.

blogg;bostonterrer

Mmmm matte, det luktar JÄTTEGOTT här.

blogg;bostonterrier

Efter träning följer lek, och då är det förstås full rulle som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *