Catla & liten present

Medan husse & undertecknad matte var och jobbade så tillbringade Catla dagen hos Jennifer & Co på granngården Annelund. Alltså: En lagom trött liten bostontjej som tog emot här hemma 🙂 Här hemma, eller snarare i brevlådan, väntade även en fantastiskt fin liten present från Catlas uppfödare Ann-Britt. Jodå, det var en armbindel att placera nummerlappen i på kommande utställningar. Urtjusig är den, och naturligtvis ett måste när vi börjar jaga ytterligare championat 😉 Tack!!

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Finaste Catla efter en lång dag hos dagmatte Jennifer.

blogg;bostonterrier

Var sa’ru att godiset är, matte?!

armbindel;utställning;blogg;bostonterrier

Bilden gör den ingen rättvisa, men armbindeln är fantastiskt vacker med glittrig silvertråd och allt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *