Bad i Toften

Idag var det dags för Catla att svalka sig i sjön Toften, men nä: Jag konstaterade ännu en gång att Catla inte är någon större badfantast. Åtminstone inte så länge hon är ensamhund… Men men, några tappra simtag blev det iallafall och även lite nyttigt ”övningsgående” på den gungande bryggan. Det sistnämnda var liiite läskigt tyckte Catla, men inte värre än att hon ändå traskade på utan någon större övertalning = helt i sann och härligt kavat Catla-anda 🙂

Några bilder följer nedan:

blogg;bostonterrier

Vad var det som plumsade i vattnet?

blogg;bostonterrier

Krafs krafs, godis?!

blogg;bostonterrier


Matte hjälp mig, dyka vill jag faktiskt inte göra…

blogg;bostonterrier

Catla simmar in mot land.

blogg;bostonterrier

Om jag står en bit ifrån och sträcker mig så ramlar jag nog inte i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *