Veterinärbesök

vet2

Efter mycket om och men (transportproblem) så kom Catla & undertecknad matte iväg till dagens veterinärbesök på XL Vet i Örbyhus. Och jodå, efter att ha träffat veterinär Per Eksell så hade vi ordnat pass och efter en dejt med veterinär Eva Hertil så hade Catla ögonlysts för tredje gången utan anmärkning 🙂 Underbart skönt, och dessutom var det kul att ha den enda stencoola hunden i ett annars turbulent väntrum. Hon kan hon, vår Catla!

Stort och varmt TACK till underbara grannen Tina Erlandsson, som fixade så att hennes tillika fantastiska vän Ella inte bara körde mig & Catla tur och retur utan också väntade under ett rätt långdraget veterinärbesök (tre vändor in i olika rum plus väntetid emellan).

/ Catlas matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *