Uppladdning pågår

mat

Imorgon ska Catla träffa sin fiiina moster Bessie, och då gäller det förstås att ladda upp energiförrådet 🙂 Att se Catla äta är för övrigt en av mina favoritsysslor, för hon verkligen ääälskar allt ätbart och njuter i fulla drag av sitt torrfoder – Acana Ranchlands. Härligt att ha en hund som är så positivt inställt till typ allt livet har att erbjuda! Jag var faktiskt tvungen att tänka efter ordentligt för att ens komma på en enda sak som hon distinkt ogillar, men till sist klurade jag ut en: Otoclean. Det sistnämnda är ett medel avsett att rengöra lortiga hundöron, men dessbättre har vi inte behövt använda det mer än en gång under de två år och åtta månader vi haft Catla i vår ägo. Hur hon reagerade? Med stark motvilja = MYCKET ledsna ögon och tydliga ansatser till flykt 🙁

/ Helena – Catlas matte

Ett svar på ”Uppladdning pågår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *