Plaketter & rådjursben

kontrast

Under förra året visades Catla på blott tre officiella utställningar, varav en var Stockholms Hundmässa, så 1 x BIR, 1 x BIM och ett stycke svenskt utställningschampionat var vi förstås mer än nöjda med 🙂 Plaketterna avhämtades i lördags på Svenska Bostonterrierklubbens årsmöte, och jag kände mig återigen sådär härligt stolt över vår lilla adept. Tack än en gång till fantastiska Vickan, som tillsammans med Catla gjorde jobbet – både när undertecknad matte hade diskbråck, och när jag bara tyckte att det var en bra idé att stå vid sidan om.

Så här till vardags är vi dock fjärran från folk/hundsamlingar och plaketter, och just idag blev det en så’n där härlig promenad över åkrarna. Och jodå, eftersom det var Catlas lyckodag så hittade hon ett härligt ben att gnaga på 😛 I sanningens namn var hon fullt beredd att vända hemåt med sitt fynd, men när jag sade nej till det så valde hon istället att pausa från promenaden med en riktig gnagarstund. Söta tjejen!

/ Catlas matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *