Rastning för två

Det är underbart vackert ute med både snö och solsken, och eftersom undertecknad matte behövde studiepaus var det förstås läge för promenad med Catla 🙂 Vi började lite försiktigt på grusvägen, traskade sedan vidare på en igensnöad traktorväg och över en åker med massor av snö men vek sedan av in i skogen där det nog skulle vara mindre snö. Hm, fattar faktiskt inte hur det har gått till MEN i skogen var det istället väääldigt djup snö… Det blev alltså rena träningspasset för både matte & hund, och därmed riktigt skönt att så småningom komma hem slappa framför kaminen (Catla) och över skolböckerna (undertecknad). Mysigt!

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Solsken och travhästar på vägen piggar upp!

blogg;bostonterrier

Matte, MÅSTE vi verkligen gå just den här ”vägen”?! Jag försvinner ju, men…

blogg;bostonterrier

… tjoho, här tittar jag upp igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *