Catlas finfrämmande

Idag fick Catla finbesök i form av familjen Meurling, som är intresserad av rasen och ville få chansen att träffa en livs levande bostonterrier, och nog fick de göra det. Catlas överväldigande glädje när de kom var inte av denna världen (hm, vi ska nog ta och träna på det där med att hälsa fint… 😉 ). Hursomhelst, efter glädjefnatt följde både mys, vila och lek och Catla ääälskade förstås att få stå i centrum för all uppmärksamhet.

Jag hoppas förstås att Catla visade familjen Alma, Tilde, Johan & Linda precis hur underbar en liten bostis kan vara OCH jag hoppas att de bestämmer sig för rasen och sedermera hittar en liten valp till sommaren. Att den valpen kommer att bli älskad, ompysslad och aktiverad till tusen råder det inga som helst tvivel om! 🙂

/ Helena – Catlas matte

P.S. Tack för bilderna! D.S.

blogg;bostonterrier

Tilde med en gosig Catla i famnen.

blogg;bostonterrier

Till vänster Tilde, och sedan Alma & Catla som leker med spenkoppen.

blogg;bostonterrier

Återigen Tilde, Alma, Catla & spenkoppen.

blogg;bostonterrier


Hoho, har ni lekt färdigt eller?

blogg;bostonterrier

Den här bilden tog jag själv efter familjen Meurlings besök.

3 svar på ”Catlas finfrämmande

  1. Tack för att vi fick komma, nu är vi absolut inte mindre sugna på en liten Boston. Ge Catla en stor kram och en puss från mig.
    //Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *