Vinterkul

blogg;bostonterrier;vinter

Matte, hit med godiset!

Okej, det är kallt ute och täcke krävs för promenad men lite spring på tomten funkar utan OM matte bara är tillräckligt rolig. Lite godis (läs vanliga hundmaten) räcker tydligen som motivationsfaktor, för då kan Catla precis allt 🙂 Jodå, hon skulle antagligen kunna gå en hel mil på två ben om så krävdes 😉

/ Helena – Catlas matte

4 svar på ”Vinterkul

  1. Hon är så söt Catla! Det är min familj som ska komma hem till dig någon dag! Alltså familjen Meurling❤️ Jag längtar!

    • Tilde >> Ja, visst är Catla söt! 🙂 Vi ska försöka bestämma någon dag snart, kanske rentav till helgen som kommer? Jag har väldigt mycket att göra för dagen, men det ska nog kunna passa nästan närsomhelst mellan fredag och söndag. Jag ringer till din pappa imorgon så att vi kan bestämma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *