Catla BIR!

I dag var det dags för internationell utställning i Österbybruk, och då jag själv fortfarande är justerad av mitt diskbråck så fick superduktiga låne-handlern och vännen Vickan rycka in för andra gången. Hur det gick? Jo, världens stoltaste husse & matte fick se Catla bli BIR (bäst i rasen) och det trots helt fantastiska motståndare 🙂 🙂 🙂 Är såå otroligt glad, för även om jag & Tommie redan visste att vi har världens finaste hund så fick vi nu tillfälle att dela med oss till andra.

STORT och varmt tack till finaste Vickan för hjälpen och jättetack till Catlas underbara uppfödare Nisse & Ann-Britt för att vi möjlighet att kampera med denna underbara hund (som emellanåt tror att hon är en katt… 😉 ).

Domarkritiken hittar du här https://catla.storkelina.com/utstallningresultat/

polarskäggets charmiga catla;polarskäggets kennel;bostonterrier

Polarskäggets Charmiga Catla med Viktoria Larsson till höger, i mitten domaren Gunilla Skallman och till vänster Lena Karlsson med superstilige hanen Showteam’s After Dark.

polarskäggets charmiga catla;bostonterrier;blogg

Återigen domaren Gunilla Skallman (till vänster) och Viktoria Larsson med Catla.

polarskäggets charmiga catla;polarskäggets kennel;bostonterrier

Catla med dagens rosettskörd.

 

Ett svar på ”Catla BIR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *