Hemliga Catla

Catla har en förkärlek till att gömma/gräva ner tuggben och annat gott, helst utomhus. I går fick hon en Dentastix och blev fullkomligt förtvivlad (!). Jodå, hundluckan var stängd och till råga på allt så var hennes bästa inomhusgömställe (husses träningsväska) borta = katastrofen var ett faktum 🙁 Med sin Dentastix i munnen så gick vår lilla svartvita runt och gnydde i en kvart innan hon övergick till plan C, det vill säga en papperskasse full med kläder.Stackars liten så svårt hon har det… 😉

blogg;bostonterrier

En kasse? Kanske kan funka.

blogg;bostonterrier

Ojsan, här var det vingligt!

blogg;bostonterrier

Det puffades länge och väl innan fröken Catla…

blogg;bostonterrier

… äntligen var nöjd.

 

Ett svar på ”Hemliga Catla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *