Liten rymmare

Häromdagen tog undertecknad matte & Catla en alldeles underbar promenad, där vi bland annat stannade på en åker för att träna inkallning. Ååh vad bra det gick, åtminstone de första två gångerna. Sedan? Jodå, världens sötaste busfrö fick vittring på vilt, vände sig om och tittade på mig för att sedan dra all världens väg 🙁 Att jag inte fick kontakt stod genast klart, så att försöka tjata in vår lilla fröken hade varit heeelt meningslöst. Det var med andra ord ”bara” att ha is i magen och vänta in den lilla jakthunden… Okej, det handlade egentligen inte om särskilt många sekunder innan Catla tyckte att det var dags att haka på sin matte MEN det kändes som en hel evighet.

/ Helena – Catlas matte

blogg;bostonterrier

Här funkade inkallningen finfint, och…

blogg;bostonterrier

… på den här bilden formligen ligger Catla i luften.

blogg;bostonterrier

Så här ser en knappt två år gammal dam ut strax innan hon bestämmer sig för att trotsa matte och rymma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *