Lördagsrapport

Catla mår finfint, och allt rullar på som vanligt här hemma 🙂 För dagen så är det mycket pyssel med att gömma ben (både vanliga tuggisar och riktiga benknotor), och alltsomoftast så smyger fröken C ner dom i husses träningsväska. Alltid lika spännande att se vad som dyker upp på gymmet 😉

Annars så börjar vi så smått att se över vårens/sommarens utställningsprogram, för även om det känns lite avlägset så vet vi ju att tiden tenderar att gå rackar’ns fort. Och kanske, kanske att vi dessutom tjuvstartar med något vinterevenemang. Ni är väl också på gång, Glenn & Co?!

bostonterrier;blogg;tik;

Men husse, kommer du aldrig hem?!

bostonterrier;blogg;tik

Nu börjar jag ju känna mig uppgiven… lääängtar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *