Härlig kvällstur

Denna lördagskväll har bjudit på kvällspromenad med trevligt fikastopp hos Rävsvads-ligan 2 km från hemmet. Såväl Catla som husse & undertecknad matte är nu alltså utomordentligt nöjda 😛

/ Catlas matte – åter hemma i stugan

blogg;bostonterrier

Det är mörkt här i obygden, och utan ficklampa…

blogg;bostonterrier

… hade Catla inte ens synts på bilderna. Och så hade vi förmodligen varken hittat ut eller hem heller… 😉

2 svar på ”Härlig kvällstur

  1. Hejsan!
    Jag heter Ellinor och hittade precis hit då jag googlade lite 🙂
    Jag har själv en Bostonterrier-tik på 10 månader och jag skulle vilja passa på att fråga dig lite kring hundmaten om det går bra? Är lite nyfiken på hur stora och hur många portioner du ger Catla om dagen? Jag fick rådet att ge 1dl åt gången, tre gånger om dagen, men min lilla skrutta verkar så otroligt hungrig hela tiden (det är inget fel på henne), så jag har utökat lite till på kvällen. Och så får hon ju några hundgodisar ibland också. Detta är min första hund så jag känner mig lite osäker, och frågar gärna någon med samma ras. 🙂

    Ska fortsätta kika in här, man kan inte låta bli när det handlar om en Boston! 🙂
    MVH Ellinor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *