Annandagsspår

En snöfri jul är inte bara av ondo, för den innebär också att husse & matte i eftermiddags kunde glädja Catla (och oss själva) med lite spårningsjobb 🙂 Just denna gång hade Catla lite problem med det första spåret, men det berodde inte på bristande näsa utan på en ytterst distraherande omgivning (pågående jakt med ihållande drev och superintressanta dofter…). Kanske inte så klipskt att ge sig ut under sådana omständigheter, men vi räddade i alla fall upp det hela genom att avbryta det första spåret och i stället köra ett tämligen enkelt motivationsspår där Catla fick avgå med segern. Man lär sig av sina misstag!

Ett litet bildspel från eftermiddagen följer – klicka på det för att kunna ”spola” och pausa:

2 svar på ”Annandagsspår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *