Krogpremiär

Efter några dagar som dunderförkyld matte med halsont så var gårdagen avsevärt bättre, och planen var a) middag på Östervålas anrika gästgiveri under lördagskvällen och b) årets upplaga av Stockholm Hundmässa under söndagen (läs i dag). Av det sistnämnda blidde det dessvärre intet (i natt/morse var jag åter jättrerisig 🙁 ), men restaurangbesöket gick i alla fall av stapeln – även för Catla! Jodå, enligt en ”ny” lag från 2006 så får krögarna själva välja huruvida hundar är välkomna eller inte och vår krögare hade den goda smaken att säga ja till de fyrbenta. Åtminstone små och välanpassade sådana 😉 Hursomhelst, Catla låg mestadels under bordet och sussade och verkade inte det minsta berörd av alla julbordsgäster. Hon är ju bara för cool vår lilla! Och med tanke på att köket bjöd unga fröken på ekologisk prinskorv innan hemgång så lär hon inte ha nå’t emot att gå tillbaka heller 😛

Några bilder följer, för även om de nedersta fotona är av riktigt dålig kvalitet så bara måste jag ju få visa hur det såg ut när Catla debuterade som kroglejon:

blogg;bostonterrier

Denna bild togs efter en lång och skööön sovmorgon, och då hade Catla ännu ingen som helst aning om vad som väntade.

blogg;bostonterrier

Catla fann sig utmärkt i sin nya miljö oavsett om det var i husses eller mattes knä eller…

blogg;bostonterrier

… på en medhavd filt på golvet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *